Kinë: Shtatzëna me koronovirus lind foshnjë të shëndetshme

Kinë: Shtatzëna me koronovirus lind foshnjë të shëndetshme

Një grua shtatzënë e infektuar me Koronavirus lindi një vajzë të shëndetshme në një spital në Harbin, kryeqytetin e provincës Heilongjiang të Kinës Verilindore, sipas Komisionit Shëndetësor Komunal Harbin.

Sipas spitalit, foshnja peshonte 3.05 kilogramë.

Pas disa ditësh në karantinë mjekësore dhe gjatë vëzhgimit, nëna dhe foshnja tani janë në gjendje të qëndrueshme.

Për të parandaluar keqësimin, ekspertët vendosën të bëjnë menjëherë një prerje cezariane.

Të gjithë punonjësit mjekësorë të përfshirë në operacion nuk kanë asnjë ekspozim në punë dhe tani janë nën vëzhgimin e izolimit.

Foshnjai u testua dhe doli negativisht, për koronavirusin dy herë radhazi.

KOMENTE