Kika sfidë të vështirë në Mitrovicë, i duhen pikët jetike

Kika sfidë të vështirë në Mitrovicë, i duhen pikët jetike

Kika e Hogoshtit do të zhvillojë ndeshjen e javës së 29-të ndaj një rivali jo fort të përshtatshëm.

Kika i shkon klubit me traditë nga Mitrovica, Trepces në Stadiumin Olimpik“Adem Jashari” për sfidën e radhës.

Derisa Trepca gjendet në pozitën e shtatë me 35 pikë, punët aq mirë nuk i ka Kika e cila është në fund të tabelës dhe po lufton për mbijetesë.

Ndeshja zhvillohet të mërkurën nga ora 16:00.

KOMENTE