Kiçmari: Iniciativa për tribunalin ndërkombëtar për krimet serbe duhet të mbështetet

Kiçmari: Iniciativa për tribunalin ndërkombëtar për krimet serbe duhet të mbështetet

Ish-ambasadori i Kosovës në Austri dhe Australi, Sabri Kiçmari, ka thënë se iniciativa për themelimin e një tribunali ndërkombëtar për krimet serbe në Kosovë duhet të mbështetet.

Në një intervistë dhënë për gazetën “Epoka e re”, Kiçmari ka treguar se për themelimin e këtij tribunali Kosovës i duhet ndihma e miqve ndërkombëtarë.

Sipas tij, për këtë qëllim është i nevojshëm krijimi i grupeve profesionale të punës me ekspertë nga fusha të ndryshme relevante, që të përgatitet një projekt serioz dhe premtues…

Për më tepër: BURIMI: Epoka e Re

KOMENTE