Kf.Kika në Durrës për fazën e fundit përgatitore

Kf.Kika në Durrës për fazën e fundit përgatitore

Kf.Kika nga Hogoshti fazën e fundit përgatitore për kampionatin e ri do ta zhvillojë në Durrës të Shqipërisë.

Gjatë qëndrimit tetë ditor prej datës 17 gusht, KIKA do t’i zhvilloj edhe dy miqësore kontrolluese.

Në ndërkohë, gjatë ditës së sotme në Kosovë, respektivisht në Hogosht do të zhvillohet stërvitja e radhës me fillim nga ora 17:30.

Kampionati 2019/20 në Ligën e Dytë fillon më 31 Gusht dhe 1 shtator.

KOMENTE