Kf.Gjilani miqësore para tifozëve gjilanas

Kf.Gjilani miqësore para tifozëve gjilanas

Kf.Gjilani vazhdon fazën përgatitore, por në një tjetër mënyrë. Pas stërvitjeve në Shqipëri, janë kthyer në Kosovë dhe do të zhvillojnë miqësore me Kekun.

Këtë të diele e pret Kekun në shtëpi.Ndeshja zhvillohet ditën e diele me fillim nga ora 13:00.

Vendtakimi fusha ndihmëse në Gjilan.

KOMENTE