Këto ushqime bëjnë mrekulli në problemet hormonale

Këto ushqime bëjnë mrekulli në problemet hormonale

Me hormonet të çrregullta bëhet çdo gjë më e vështirë duke filluar nga humbja e peshës, humbje e disponimit e deri në sëmundje patologjike kronike.

Por, për fat të mirë ka disa pije dhe ushqime të cilat ju ndihmojnë për të rregulluar nivelin hormonal.

Ato mund t’ju ndihmojnë për ti sjellë ato në nivelin e duhur. Disa nga to mund të jenë brokoli, dardha, vaji i ullirit, kanella, caji i gjelbër,boronica, avocado, fara lini, qokollada e zezë, frutat e thata, uji, pemët dhe perimet proteinike.

KOMENTE