Këshilli i Bashkësisë Islame shtron iftar për Shoqatën e të Verbërve të Gjilanit

Këshilli i Bashkësisë Islame shtron iftar për Shoqatën e të Verbërve të Gjilanit

Në vazhdën e aktiviteteve të Këshillit të Bashkësisë Islame (KBI) në Gjilan për nderë të muajit të Ramazanit është shtruar iftar për Shoqatën e të verbërve të Komunës së Gjilanit.

Ata ishin mysafirë të Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjilan, në iftarin e shtruar enkas për ta. Kryetari i KBI-së, Naim Aliu I falënderoi ata për përgjigje në ftesën e sofrës së iftarit I cili për Bashkësinë Islame është më i veçanti ngase këta njerëz edhe pse janë të privuar nga një begati vazhdojnë ta falënderojnë Allahun duke e agjëruar Ramazanin dhe duke e falënderuar për mirësitë e tjera të panumërta.

Në emër të Shoqatës të Verbërve të Kosovës Bujar Spahiu falënderoi Bashkësinë Islame për iftarin e shtruar dhe gjithashtu edhe për ndihmat e kohëpaskohshme që I ofrohen kësaj kategorie të njerëzve.

KOMENTE