KBI shpërndanë miell për 150 familje me jetim

KBI shpërndanë miell për 150 familje me jetim

Këshilli I Bahkësisë Islame në Gjilan dhuron për 150 familje me jetim nga 50 kg miell

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan sot ka shpërndarë miell për familjet me jetim.

Për këtë katëgori të shoqëris gjilanase KBI vazhdimisht është përkujdesur dhe ju ka ndihmuar me gjera më elementare ushqimore, qanta shkollore, iftare të përbashkëta etj.

Ndërsa sot këto familje janë ndihmuar me dy thasë miell (50 kg) për secilën familje, ka bërë të ditur Agim Hyseni nga KBI e Gjilanit.

 

KOMENTE