KBI ndanë 100 pako ushqimore per nevojtarë me rastin e Kurban Bajramit

KBI ndanë 100 pako ushqimore per nevojtarë me rastin e Kurban Bajramit

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan si zakonisht në prag të fetstave ndanë ndihma për familjet nevojtare.

Kësaj radhe me rastin e festës së Kurban Bajramit KBI në Gjilan ndanë 100 pako ushqimore, me gjerat më elementare për përgaditjen e drekës së bajramit, si vaj , miell, oriz ,sheqer, kripë etj.

Këtë aksion e ka ndihmuar kompania e njohur në Gjilan, Flexiglas me pronar Berat Fejzullahun dhe kompania ETC – ELKOS – Gjilan

KOMENTE