KB Drita meriton SuperLigën!

KB Drita meriton SuperLigën!

KB Drita kërkon nga FBK-ja që në edicionin garues 2017/2018 te sistemi i garave në Super Ligë të ketë në rënditje dhjetë skuadra, ku në mesin e tyre, të jetë edhe Klubi ynë, i cili në dy edicionet e fundit ishte në finalen e Play-off dhe Play-outt mirepo dihen edhe shkaqet dhe rrethanat per mos kycje të Klubit në rang më të lartë, thuhet në një komunikatë të këtij klubi.

“Klubi ynë meriton Super Ligën dhe jemi të gatëshëm të përfaqësohemi denjësisht në gara kërkojmë nga Bordi i Federatës cë kërkesën e Klubit ta marrë seriozisht ne te miren e zhvillimit të Basketbollit nē Anamoravë.

Me Respekt Kryesia e KB Drita”, thuhet në fund të komunikatës.

KOMENTE