Katër mënyrat e mira të shërimit të fytit të skuqur

Katër mënyrat e mira të shërimit të fytit të skuqur

Katër mënyrat e mira të shërimit të fytit të skuqur

1. Ujë Me Kripe

Shume prej nesh e kemi dëgjuar këtë thënie te moshuarve se te gurgullosh ujë me krip deti ndihmon te përmirësoni fytin e skuqur. Shpesh, kjo përzierje përdoret edhe për te çliruar hundët e bllokuara ne vend te nafazolines apo zhbllokuesve te hundeve me mente. Te gurgullosh ujë me kripe te ndihmon te zbutesh fytin e skuqur.

2. Çaj Shafrani Indian
Shafrani është bar shërues natyral për shume sëmundje, por një gjë qe e bene shume mire është se shëron fytin e skuqur. Pse? Sepse është përplot me vitamina qe ndihmojnë sistemin imunitetit tuaj te spastroj trupin.

3. Uthulla e Mollës
Ajo qe është e mire është se, nëse e hedh pak ne një çaj me pak mjaltë, ju do keni një pije te nxehte zbutëse qe sigurisht do te lehtësoj fytin e skuqur.

4. Avullimi
Kjo mënyrë është e diskutueshme dhe studimet ne te janë te kufizuara por nga përvoja personale, mendoj se ndihmon. Ose bej një dush te nxehte, ulu ne banje te mbushur me avull apo hedh një peshqir ne koke dhe mbaj kokën mbi një ene te mbushur me ujë avullues.

KOMENTE