Katër gjyqtarë nga Kosova referojnë në Euro 2021

Katër gjyqtarë nga Kosova referojnë në Euro 2021

Gjithnjë e më shumë, UEFA dhe FIFA po e vlereson futbollin kosovar dhe po  i jep hapësirë gjyqtarëve nga Kosova.

Falë paraqitjes që po tregojnë në garat e tyre vendore, gjyqtaret do të gjykojnë edhe futbollin ndërkombëtar.

Katërshja e gjyqtarëve kosovarë, Genc Nuza, Edmond Zeqiri, Fatmir Sekiraqa dhe Alban Shala janë deleguar për ndeshjën e kampionatit evropian 2021. Bëhet fjalë për ndeshjën Qipro – Gjibraltar grupmoshat U-21.

Kjo ndeshjet zhvillohet më 20 mars nga ora 15:30.

KOMENTE