Kastrati pret në takim udhëheqësin e SPLM-së, Michael Becker

Kastrati pret në takim udhëheqësin e SPLM-së, Michael Becker

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati bashkë me anëtaren e Shoqatës së Ekspertëve Seniorë të Gjermanisë znj.Monika Wiebusch, kanë pritur në takim udhëheqësin e projektit Strengthening Spatial Planning and Land Management z.Michael Becker dhe përfaqësuesit e tjerë nga GIZ-i.

Në këtë takim është diskutuar për përmirësimin e kapaciteteve në fushën e planifikimit hapësinor në Komunën e Kamenicës.

Kryetari Kastrati tha se shpreson që Kamenica do të jetë një nga komunat e përzgjedhura për përgatitjen e planeve për harta zonale.

Ky projekt është i financuar nga qeveria gjermane dhe do të implementohet nga GIZ-i.

KOMENTE