Kastrati merr vendim për ngritje të gatishmërisë emergjente për shkak të mungesës së ujit të pijshëm

Kastrati merr vendim për ngritje të gatishmërisë emergjente për shkak të mungesës së ujit të pijshëm

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka marrë vendim për ngritjen e gatishmërisë emergjente për shkak të mungesës së ujit të pijshëm.

Me anë të këtij vendimi obligohet Drejtoria e Shërbimeve Publike, Ambient dhe Inspektorat që në bashkëpunim me KRU “Hidromorava” Gjilan, dega në Kamenicë, pas gjendjes së krijuar si rezultat i mungesës së ujit të pijshëm në burimet që shfrytëzohen nga sistemi publik i furnizimit me ujë në Komunën e Kamenicës duke aktivizuar dhe shfrytëzuar edhe burimet e ujit nga puset rezervë të furnizimit me ujë.

https://2lonline.com/file/2021/09/Vendim-Per-Ngritje-e-Gadishmerise-Emergjente-1.pdf

KOMENTE