Karateistët gjilanas pjesëmarrës në Kampionatin Ballkanik të Karatesë

Karateistët gjilanas pjesëmarrës në Kampionatin Ballkanik të Karatesë

Tetë garues dhe tre trajner nga Gjilani, do të përfaqësojnë Kosovën në Kampionatin Ballkanik të Karatesë për kadet, junior dhe U21, i cili do të mbahet në Dubrovnik të Kroacisë nga data 30 nëntor deri me 2 dhjetor, bënë të ditur Alban Beqiri.

Garuesit gjilanas janë në këtë përbërje; 1. Belinë Rashiti 2. Hatigje Zejnullahu 3. Vlera Qerimi 4. Vesa Ibrahimi 5. Gresa Nuhiu 6. Dren Hajdari 7. Betim Maliqi 8. Jakup Hajdari
Trajner; 1. Alban Beqiri 2. Shkelzen Balaj 3. Agron Tosuni

“Garuesit tanë paraqiten të premten më 30 nëntor në disiplinën Kata (Luftë e imagjinuar) dhe pastaj në disiplinën e Kumiteve (Luftërave Reale). Pas përgatitjeve të shkëlqyera presim rezultate konkrete dhe shpresojmë ne paraqitje brilante”, ka thënë për 2lonline, trajneri Alban Beqiri.

 

KOMENTE