Karateistët gjilanas kthehen me medalje nga Kampionati “Merdian XXVII”

Karateistët gjilanas kthehen me medalje nga Kampionati “Merdian XXVII”

Benjamin Shabani, anëtarë i Klubit të Karatesë “Drita” për grupmoshën nën 21 vjeç dhe Betim Maliqi, anëtarë i KK “Katana” në kategorinë e juniorëve kanë fituar medalje të bronzta në kampionatin e Karatesë Meridian XXVII.

Dy karatesistët gjilanas ishin të suksesshëm në këtë kampionat, derisa luftërat e tyre u shpërblyen me medalje.

Sikurse Shabani, po ashtu edhe Maliqi humbën betejën në finale, derisa premtojnë rezultate edhe më të mira në kompeticionet e rradhes.

KOMENTE