Kapet peshku gjigant në Gjermani, nuk do ta besoni peshën e tij!

Kapet peshku gjigant në Gjermani, nuk do ta besoni peshën e tij!

Është kapur një peshk gjigant në liqenin ‘Constance’ në Gjermani.  Peshku u kap nga peshkatari Franz Blum. Ai ishte i gjatë 2.45 metra dhe peshonte rreth 100 kg.

Rekordi aktual për një peshk të kapur aktualisht është 2.74 metra. Gjiganti u kap në Francën Jugore.

Blum mendon se peshku është rreth 25 deri në 30 vjeç. “Ju mund ta kuptoni sesa e madhe është preja vetëm kur e tërhiqni atë,”-tha peshkatari.

KOMENTE