Kampionati Evropian FIBA U20 në Prishtinë, fillon shitja e biletave

Kampionati Evropian FIBA U20 në Prishtinë, fillon shitja e biletave

FIBA U20 Kampionatit Evropian, Divizioni B – Femrat që do të organizohet në Prishtinë dhe biletat tashmë kanë nisur të shiten. Biletat mund ti blini tek New Born-i dhe para palestrës “1 Tetori”.

Të hollat do të jepen donacion për fëmijët e prekur nga sëmundja e fibrozës cistike.

Çmimi i biletës do të jetë 1.00 euro (një euro), dhe kjo biletë do të jetë ditore, pra me një euro mund ti shikoni të gjitha ndeshjet që zhvillohen gjatë ditës.

Federata e Basketbollit të Kosovës dhe Shoqata për personat me Fibrozë Cistike shpresojnë se kjo kampanjë do të mbështetet nga të gjithë, andaj kërkon nga shoqëria kosovare të bëhen pjesë e saj.

FIBA U20 Kampionati Evropian, Divizioni B – Femrat do të mbahet në Prishtinë prej 3 deri më 11 Gusht 2019.

KOMENTE