Kamenicë: Paguani tatimin në pronë para 31 dhjetorit, që t’iu ikni ndëshkimeve me gjoba

Kamenicë: Paguani tatimin në pronë para 31 dhjetorit, që t’iu ikni ndëshkimeve me gjoba

Komuna e Kamenicës ka kërkuar nga qytetarët e saj që t’i kryejnë pagesat e tatimit në pronë para datës 31 dhjetor, për t’iu shmangur kështu ndëshkimeve me gjoba, transmeton 2LONLINE.com.

“Njoftohen qytetarët se pagesat e faturës së tatimit në pronë, që bëhen para datës 31 dhjetor do t’i shmangen gjobave dhe interesit për tatimin e vlerësuar të vitit 2020”, thuhet në njoftimin e Departamentit të Tatimit në Pronë.

Gjithashtu qytetarët mund t’i shtypin faturat e tatimit në pronë online në linkun mëposhtë:

https://tatimineprone-rks.org/fatura/

KOMENTE