Kamenicë: Nesër fillon vaksinimi i personave të moshës 75-79 vjeç

Kamenicë: Nesër fillon vaksinimi i personave të moshës 75-79 vjeç

Komuna e Kamenicës përkatësisht Qendra e Vaksinimit nesër do të fillojë vaksinimi i të moshuarve prej moshës 75-79 vjeç.

“Luten të gjithë të moshuarit të cilët nuk janë lajmëruar për marrjen e vaksinës, të lajmërohen”, thuhet në njoftim.

Kujtojmë që ditë më parë janë vaksinuar të moshuarit mbi moshën 80 vjeçare si dhe stafi shëndetësor. /2LONLINE.com/

KOMENTE