Kamenicë: Nesër fillon manifestimi “Epopeja e UÇK-së”

Kamenicë: Nesër fillon manifestimi “Epopeja e UÇK-së”

Organizata e Veteranëve të Luftës të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës – dega në Kamenicë e përkrahur nga Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka organizuar manifestimin tradicional “Epopeja e UÇK-së”.

Programimi i manifestimit të “Epopesë së UÇK-së”:

05.03. 2021

ora 16:00 Ndeshje futbolli / në Palestrën e Sportit / ekipet:
Veteranët e UÇK –së dhe Administrata Komunale

06.03. 2021

ora 10:00 – Homazh Varrezave të Dëshmorëve
07.03.2021

ora 18:00 – Nata e Zjarreve – te Varrezat e Dëshmorëve në Kamenicë /2LONLINE.com/

KOMENTE