Kamenicë: Nesër bëhet spërkatja e drunjëve dekorativ në rrugën “Skënderbeu”

Kamenicë: Nesër bëhet spërkatja e drunjëve dekorativ në rrugën “Skënderbeu”

Komuna e Kamenicës njofton të gjithë qytetarët se me datën 23 maj 2020 do të bëhet spërkatja e drunjëve dekorativ në rrugën “Skënderbeu”.

Spërkatja e drunjëve dekorativ do të filloj nga ora 04:00 deri në orën 08:00 të ditës së shtune.

“Drejtoria e Shërbimeve Publike, Ambient dhe Inspektorat lut të gjithë qytetarët që kanë shtëpitë ose banesat afër rrugës “Skëndërbeu” që të mos hapin dritaret dhe t’i evitojnë daljet”, thuhet në njoftimin e komunës.

Spërkatja e këtyre drunjëve do të bëhet për shkak të eliminimit të insekteve.

KOMENTE