Kamenicë: Kyçja e burimeve të ujit në ujësjellës, drejt finalizimit

Kamenicë: Kyçja e burimeve të ujit në ujësjellës, drejt finalizimit

Koordinatori i shtabit emergjent për çështjen e ujit në Kamenicë, c, po inspekton punimet për kyçjen e dy burimeve të ujit në ujësjellës.

Kyçja e këtyre dy burimeve është drejt finalizimit dhe kapaciteti i secilit pus është 5 litra në sekond.

KRU “Hidromorava”, është duke bërë kyçjen e tyre dhe me finalizimin e saj, mund të bëhet furnizimi me ujë nga këto dy burime.

KOMENTE