Kamenicë: Konfiskohet një kamion me drunjë

Kamenicë: Konfiskohet një kamion me drunjë

Inspektorati dhe Drejtoria për Bujqësi, Pylltari e Zhvillim Rural, e Komunës së Kamenicës, kanë konfiskuar kamionin me drunjë për shkak të mungesës së dokumentacionit përkatës.

Drejtori, Naim Arifi bën thirrje te qytetarët që të respektojnë ligjet në fuqi, dhe të pajisen me dokumentacion përkatës për transportim të drunjëve./2LONLINE.com/

KOMENTE