Kamenicë: Këto lokalitete nuk do të kenë rrymë nga ora 10:00 deri në 14:00

Kamenicë: Këto lokalitete nuk do të kenë rrymë nga ora 10:00 deri në 14:00

Sipas një njoftimi nga KEDS, janë disa lokalitete në Komunën e Kamenicës që sot (03.11.2020) nuk do të kenë rrymë nga ora 10:00 deri në 14:00:

TS 110/10 kV Kamenicë do të ndërprehet:
Dalja 10kV Hogoshti (kodi:62000001) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinellë, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.

Arsyeja e ndërprerjes: Bartja e përçuesve në shtylla të reja. /2LONLINE.com/

KOMENTE