Kamenicë: Ja cilat kategori ftohen për t’u regjistruar për vaksinim kundër COVID-19

Kamenicë: Ja cilat kategori ftohen për t’u regjistruar për vaksinim kundër COVID-19

Drejtoria e Shëndetësisë̈ dhe Mirëqenies Sociale e Komunës së Kamenicës, ka njoftuar se në kuadër të mbrojtjes nga pandemia COVID-19, është edhe vaksinimi i banorëve të Komunës së Kamenicës.

Andaj, kjo Drejtori thekson se në momentin e fillimit të vaksinimit në të gjithë vendin, edhe në Komunën e Kamenicës do të filloj ky vaksinim.

Për këtë arsye Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Spciale u bënë thirrje këtyre kategorive që nga dita e hënë deri ditën e mërkurë, nga ora 08:00 deri në orën 14:00, të lajmërohen tek ekipet e vaksinimit në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Famijlare, në mënyrë që të regjistrohen në lidhje me vaksinimin kundër COVID-19.

Kategoritë të cilat luten të lajmërohen:

– Punëtorët shëndetësorë dhe jo shëndetësorë, të cilët janë të punësuar në institucionet publike dhe private, që janë banorë të Komunës së Kamenicës;

– Banorët e Komunës së Kamenicës të moshës 65 vjeç deri në 80 vjeç e më shumë;

– Pacientët me sëmundje kronike, banorë të Komunës së Kamenicës.   /2LONLINE.com/

KOMENTE