Kamenicë e Viti: Ja kur, ku dhe sa kohë do të ndalet rryma

KEDS me anë të një njoftimi për media ka bërë të ditur për ndërprerjet e radhës të energjisë elektrike në disa komuna të Kosovës, duke përfshirë edhe Vitinë e Kamenicën.

Më 01.11.2016 në NS 110/35/10 kV Rafshina (Viti) do të shkyçet:

Dalja 10 kV Smira (61067006) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drobeshi, Smira dhe TS Kabashi.

Më 01.11.2016 në NS 110/10 kV Kamenica do të shkyçet:

Dalja 10 kV Muqiverci (62000011) prej orës 10:00 deri në ora 15:40

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Berivojcë, Qarrakofc, Dajkovc, Shipashnica e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosellë, Karaçeva e Ulët dhe e Epërme.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i LP 10 kV dhe ndërrim i shtyllave të tensionit të lartë.

Më 02.11.2016 në NS 110/10kV Kamenicë do të shkyçet:

Dalja 10 kV Kamenica e Re (62000006) prej orës 11:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Berivojcë, Spitali, Imkos, Magnohrom, Policia, Shtëpia e Mallrave, Shtëpia e Kulturës, Posta e Vjetër, Gjykata dhe trafostacionet e reja.

Arsyeja e shkyçjes: kyçja e trafostacionit të ri në lokacionin ku ndodhet i vjetri.

Më 02.11.2016 në NS 110/10 kV Kamenica do të shkyçet:

Dalja 10 kV Hogoshti (62000004) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kamenicë (Ekonomia e pyjeve, Sera), Boscë, Strelicë, Kopërnicë, Kolloleq, Shipashnicë e Ulët dhe e Epërme, Vriqecë, Kranidell, Repetitor, Sedllar, Hogosht, Bujnovc, Marocë, Lajçiq, Velegllavë, Desivojcë, Tërstenë, Lisockë dhe Gjyrishec.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

KOMENTE