Kamenicë: DKA organizon Ligën e Futsallit në nivel komunal

Kamenicë: DKA organizon Ligën e Futsallit në nivel komunal

Drejtoria Komunale e Arsimit (DKA), ka organizuar Ligën e Futsallit në nivel komunal për shkollat (SHFMU).

Kjo ligë fillon më datë 09 mars 2021 dhe finalja do të mbahet më 10 qershor 2021.

DKA e ka organizuar këtë ligë në bashkëpunim me mësimdhënësit: Rasim Rahimi, Mirkend Lenjani, Labinota Bunjaku, Diana Qehaja, Enver Sermaxhaj, Musa Hajdari, Qëndrim Demi. /2LONLINE.com/

KOMENTE