Kamenica ka vetëm tre raste aktive me coronavirus

Kamenica ka vetëm tre raste aktive me coronavirus

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se në Komunën e Kamenicës, një (1) person është shëruar dhe një (1) tjetër ka rezultuar pozitiv me COVID-19.

I identifikuari është nga fshati Petroc.

Bilanci me COVID-19 në komunën e Kamenicës:
– 193 raste të identifikuara,
– 175 të shëruar plotësisht,
– 3 raste aktive,
– 15 të vdekur.

KOMENTE