Kamenica ka 44 raste aktive me COVID-19

Kamenica ka 44 raste aktive me COVID-19

Referuar të dhënave të sotme të IKSHPK-së, në 24 orët e fundit, kemi edhe dy të shëruar dhe tri raste pozitive me COVID-19, në Komunën e Kamenicës.

Bilanci me COVID-19 në komunën e Kamenicës:

– 633 raste të identifikuara,
– 555 të shëruar plotësisht,
– 44 raste aktive,
– 34 të vdekur.

Mbaj distancën, përdor maskën dhe pastro duart!

KOMENTE