Kamenica ka 43 raste aktive me koronavirus

Kamenica ka 43 raste aktive me koronavirus

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se në 24 orët e fundit në Komunën e Kamenicës, pesë persona janë shëruar dhe gjashtë të tjerë kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Bilanci me COVID-19 në Komunën e Kamenicës:
– 647 raste të identifikuara,
– 570 të shëruar plotësisht,
– 43 raste aktive,
– 34 të vdekur.
Mbaj distancën, përdor maskën dhe pastro duart!

KOMENTE