Kamenica ka 42 raste aktive me koronavirus

Kamenica ka 42 raste aktive me koronavirus

Referuar njoftimit të fundit të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, në Komunën e Kamenicës, shtatë persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 dhe një tjetër është shëruar, duke bërë që aktualisht të kemi 42 raste aktive me koronavirus në këtë komunë.

Bilanci me COVID-19 në komunën e Kamenicës:

– 704 raste të identifikuara,

– 628 të shëruar plotësisht,

– 42 raste aktive,

– 34 të vdekur.

KOMENTE