Kamenica ka 39 raste aktive me koronavirus

Kamenica ka 39 raste aktive me koronavirus

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se në 24 orët e fundit në Komunën e Kamenicës, pesë persona janë kanë rezultuar pozitiv me COVID-19, dhe një është shëruar.

Bilanci me COVID-19 në komunën e Kamenicës.

– 619 raste të identifikuara,
– 546 të shëruar plotësisht,
– 39 raste aktiv e,
– 34 të vdekur.

Mbaj distancën, përdor maskën dhe pastro duart!

KOMENTE