Kamenica ka 273 raste aktive me koronavirus

Kamenica ka 273 raste aktive me koronavirus

Referuar të dhënave të Institutit Kombëtar të shëndetësisë Publike të Kosovës, në 24 orët e fundit në Komunën e Kamenicës, 20 persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 dhe 22 të tjerë janë shëruar.

Bilanci me COVID-19 në komunën e Kamenicës:

-1395 raste të identifikuara,

–1072 të shëruar plotësisht,

– 273 raste aktive,

– 50 të vdekur.

Mbaj distancën, përdore maskën dhe pastro duart! Ruani veten dhe të tjerët! /2LONLINE.com/

KOMENTE