Kamenica ka 24 raste aktive me coronavirus

Kamenica ka 24 raste aktive me coronavirus

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik njofton se brenda 24 orëve të fundit në Komunën e Kamenicës, një (1) person ka rezultuar pozitiv me COVID-19, dhe katër të tjerë janë shëruar nga kjo sëmundje.

Personi i cili ka rezultuar pozitiv me COVID-19 është nga Kamenica.

Bilanci me COVID-19 në Kamenicë:
139 raste të identifikuara;
105 të shëruar plotësisht;
24 raste aktive;
10 të vdekur.

Lusim të gjithë qytetarët, që të vazhdojnë t’i respektojnë masat dhe rregullat e institucioneve përgjegjëse.

Mbaj distancën, përdor maskën dhe pastro duart!

KOMENTE