Kamenica ka 20 raste aktive me koronavirus

Kamenica ka 20 raste aktive me koronavirus

Referuar të dhënave të fundit nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë  Publike të Kosovës (IKSHPK), në 24 orët e fundit në Komunën e Kamenicës, një person ka rezultuar pozitiv.

Bilanci me COVID-19 në komunën e Kamenicës:

-1547 raste të identifikuara,

–1462 të shëruar plotësisht,

– 20 raste aktive,

– 65 të vdekur.

Mbaj distancën, përdor maskën dhe pastro duart! Ruani vetën dhe të tjerët!

KOMENTE