Kamenica ka 14 raste aktive me COVID-19

Kamenica ka 14 raste aktive me COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës, ka njoftuar se në Komunën e Kamenicës katër (4) persona janë shëruar brenda 24 orëve të fundit.

Lusim të gjithë qytetarët, që të vazhdojnë t’i respektojnë masat dhe rregullat e institucioneve përgjegjëse.

Bilanci me COVID-19 në Komunën e Kamenicës:
-188 raste të identifikuara
– 161 të shëruar plotësisht;
– 14 raste aktive;
– 13 të vdekur.

KOMENTE