Kamenica aktualisht me 106 raste aktive

Kamenica aktualisht me 106 raste aktive

Sipas raportit të fundit, Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se në Komunën e Kamenicës, 10 persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Bilanci me COVID-19 në komunën e Kamenicës:
– 357 raste të identifikuara,
– 229 të shëruar plotësisht,
– 106 raste aktive,
– 22 të vdekur.

Mbaje distancën, përdor maskën dhe pastro duart! /2LONLINE.com/

KOMENTE