Kamenica aktualisht ka 26 raste aktive me koronavirus

Kamenica aktualisht ka 26 raste aktive me koronavirus

Sipas njofitimit të ditës së sotme të Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, në Komunën e Kamenicës, një (1) person ka rezultuar pozitiv me COVID-19 dhe dy të tjerë janë shëruar.

I identifikuari është nga Kamenica.

Përndryshe, bilanci me COVID-19 në komunën e Kamenicës:
– 225 raste të identifikuara,
– 183 të shëruar plotësisht,
– 26 raste aktive,
– 16 të vdekur.

KOMENTE