Kamberi: Valdet Sadiku ka dhënë kontribut për komunën e Bujanocit

Kamberi: Valdet Sadiku ka dhënë kontribut për komunën e Bujanocit

Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi e ka pritur në vizitën lamtumirëse shefin e zyrës ndërlidhëse të Kosovës në Beograd, Valdet Sadiku.

Kamberi falënderoi atë për misionin e tij dhe për bashkëpunimin e realizuar përgjatë mandatit si shef i zyrës ndërlidhëse të Kosovës.

Shaip Kamberi gjithashtu e nderoi Sadikun me mirënjohje për kontributin e dhënë në bashkëpunimin e bërë me komunën e Bujanocit.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE