Kafe me kripë? Asgjë e pazakontë, ja pse!

Kafe me kripë? Asgjë e pazakontë, ja pse!

Kur është fjala për kripën, ajo është edhe një mënyrë e shkëlqyeshme që ta qitni në kafe – nëse e përdorni në vend të sheqerit, kafja juaj e mëngjesit do të ketë shije edhe më të mirë.

Në të vërtetë, kripa lidhet edhe me receptorët e shijes dhe bllokon ata receptorë të cilët e ndiejnë shijen e hidhur.

Kafja ka një efekt emocionues që na jep një shkundje të menjëhershme të energjisë dhe na bën edhe më rezistentë ndaj lodhjes fizike.

Pas një filxhani kafeje, mund të ndihemi plot energji dhe vigjilentë.

KOMENTE