Kadriu i “Vatrës” nderon me mirënjohje zëvendësministrin Zeka

Kadriu i “Vatrës” nderon me mirënjohje zëvendësministrin Zeka

Lëvizja Qytetare Vatra e falënderon kandidatin për deputet,  Izmi Zeka për kontributin e dhënë në zgjidhjen e problemit të dokumentave të identifikimit për luginasit.

Kushtrim Kadriu në emër të luginasëve ka falënderuar zëvendësministrin e Punëve të Brendshme, z. Izmi Zeka.

Me përkushtim të madh z. Izmi Zeka ka kontribuar për zgjidhjen e kësaj problematike e cila për vite me radhë ka qenë pengesë për luginasit.

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112✅
#KryeministerKadriVeseli1✅
#IzmiZeka47✅

e sponsorizuar

KOMENTE