Kadriu: Gjilani po shndërrohet në qytet modern

Kadriu: Gjilani po shndërrohet në qytet modern

“Sot, bashkë me drejtorin e Shërbimeve Publike, Naser Korça, morëm pjesë në fillimin e punimeve për zgjerimin e rrugës katër korsi nga rrethrrotullimi tek Fabrika e Baterive, në drejtim të Bujanocit, investim ky i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit (MIT)”, ka shkruar në profilin e tij, zëvendësministri në detyrë, Rexhep Kadriu.

Ja postimi i plotë

Sot, bashkë me drejtorin e Shërbimeve Publike, Naser Korça, morëm pjesë në fillimin e punimeve për zgjerimin e rrugës katër korsi nga rrethrrotullimi tek Fabrika e Baterive, në drejtim të Bujanocit, investim ky i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit (MIT).

Me gjatësi prej afër 3 kilometra, me një kosto prej afër 2 milionë euro, me infrastrukturë të kompletuar si sistemin e kanalizimit atmosferik, trotuare dhe ndriçim.

Gjilani po shndërrohet në qytet modern. Ne, premtimet i konsiderojmë kontratë me qytetarët!

Rexha

KOMENTE