Kadriu: Dita e sotme është test për ne, për demokracinë, për imazhin tonë si shoqëri dhe si shtet

Kadriu: Dita e sotme është test për ne, për demokracinë, për imazhin tonë si shoqëri dhe si shtet

Kreu i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) në Gjilan, Rexhep Kadriu ka votuar sot duke bërë thirrje për një proces zgjedhor të drejtë, fer e demokratik.

“Dita e sotme është test për ne, për demokracinë, për imazhin tonë si shoqëri dhe si shtet. Që Kosova të fitoj, kjo varet nga ne. Të angazhohemi bashkë, që në botë të përcjellim mesazhe të mira nga vendi ynë”, ka shkruar ai në profilin e tij.

Ja postimi i plotë:

Sot qytetarët e Republikës së Kosovës përmes votës së tyre zgjedhin legjislaturën e re nga e cila do të del edhe qeveria e re. Dalja masive në votime, nënkupton marrje e përgjegjësive nga qytetarët për të ardhmen e fëmijëve dhe të shtetit.

Bëj thirrje për një proces zgjedhor të drejtë, fer e demokratik. Dita e sotme është test për ne, për demokracinë, për imazhin tonë si shoqëri dhe si shtet. Që Kosova të fitoj, kjo varet nga ne. Të angazhohemi bashkë, që në botë të përcjellim mesazhe të mira nga vendi ynë.

I juaji,
Rexha

KOMENTE