Kadriu adreson kritika në adresë të pushtetit për mungesë ndriçimi në një rrugë të Gjilanit

Kadriu adreson kritika në adresë të pushtetit për mungesë ndriçimi në një rrugë të Gjilanit

“Sonte aktivistët e “Lëvizjes Qytetare Vatra”, në shenjë proteste, vendosën drita me bateri në rrugën “Fadil Jakupi” në lagjen “Kodra e dëshmorëve”, rrugë e cila është rregulluar nga institucionet komunale para disa viteve, e që kurrë nuk u kompletua ndriçimi publik”, ka thënë, Kushtrim Kadriu, kryetar i Vatrës.

Kushtrim Kadriu

Ai i ka bërë thirrje institucioneve komunale që sa më parë të rregullojnë ndriçimin publik në rrugët dhe lagjet që frekuentohen nga qytetarët, ngase mungesa e ndriçimit I ka bërë rrugët të rrezikshme qoftë nga qentë endacak, qoftë nga hajnat.

“Lutfiu duhet të merret me këto çështje që janë esenciale për qytetarin e tij e ti lë temat e mëdha”, ka thënë Kadriu i Vatrës.

KOMENTE