Kadri Veseli, takime në Përlepnicë dhe Zhegër të Gjilanit

Kadri Veseli, takime në Përlepnicë dhe Zhegër të Gjilanit

Partia Demokratike e Kosovës (PDK), Dega në Gjilan ka paralajmëruar për të dielën dy tubime me kandidatin për kryeministër të këtij subjekti, Kadri Veseli.

I pari do të mbahet në Përlepnicë, në Shtëpinë e Kulturës, (ora 16:00), ndërsa tubimi tjetër në Zhegër, pranë shtatorëve të dëshmorëve “Shaban dhe Sami Ukshini” (ora 17:00)

KOMENTE