Kadri Veseli pret fitore dhe rikthim të PDK’s në Gjilan me Zenun Pajazitin kryetar

Kadri Veseli pret fitore dhe rikthim të PDK’s në Gjilan me Zenun Pajazitin kryetar

Sot kryetari PDK-së, Kadri Veseli ka zhvilluar takim me Shtabin Zgjedhor të PDK-së në Gjilan dhe me kandidatët për Asamble komunale.

Gjithë takimin e karakterizoi fryma pozitive dhe vullneti shume i madh për ta rikthyer fitoren e PDK-së, në krye me kandidatin për kryetar Zenun Pajaziti, njofton sektori për Informim i Shtabit Zgjedhor të PDK-së së Gjilanit.

Në fjalën e tij, Shefi i Shtabit Zgjedhor të PDK-së, Riad Rashiti, theksoi se optimizmi për fitoren e PDK-se është kthyer, sikur në vitin 2007. PDK është alternativa e vetme serioze dhe zhvillimore për qytetarët e Gjilanit.

Kryetari i Degës, njëherësh edhe Kandidati për Kryetar të Komunës së Gjilanit Zenun Pajaziti, i falënderoi strukturat e PDK-së, për përkushtimin maksimal dhe punën intensive që po e bëjnë çdo ditë në teren, për ta rikthyer dinjitetshëm fitoren e PDK-së në Gjilan. Kryetari Pajaziti, theksoi se me fitoren e PDK-së, do të fitojnë të gjithë qytetarët e Gjilanit pa dallim.

Në fjalën e tij, Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ofroi mbështetje të pa rezervë, në të gjitha drejtimet, sipas tij, për kryetarin e ardhshëm të komunës së Gjilanit Zenun Pajaziti.

Duke diskutuar për zhvillimet e fundit, Kryetari Veseli u shpreh se qytetarët e Gjilanit, nuk duhet te manipulohen nga propagandat folklorike, që nuk kanë qëllime të mira për Kosovën.

Gjithashtu, ai përmendi edhe dështimet e shumta të kryetarit aktual, gjatë mandatit të tij qeverisës, duke theksuar se Gjilani meriton të udhëhiqet nga një kryetar që bashkë ndjenë problemet dhe nevojat e të gjithë qytetarëve të Gjilanit.

KOMENTE