Ka ndërruar jetë koreografi gjilanas, Rasim Hajdari

Ka ndërruar jetë koreografi gjilanas, Rasim Hajdari

Siç njoftojnë familjarët e tij, ka ndërruar jetë Rasim Hajdari koreografi i njohur gjilanas nga fshati Livoç i Ulët. Lajmin për vdekjen e tij e kanë dhënë familjarët e tij.

“I njoftojmë të gjithë familjarët, miqtë dhe dashamirët, se pas një sëmundje të rëndë ndërroj jetë babai ynë Rasim Hajdari. Ceremonia e varrimit bëhet të premtën në ora 13:00”

KOMENTE