Ka ndërruar jetë gjyqtarja e Gjykatës Themelore të Gjilanit, Emine Salihu

Ka ndërruar jetë gjyqtarja e Gjykatës Themelore të Gjilanit, Emine Salihu

Pas një sëmundje të rëndë, sot ka ndërruar jetë gjyqtarja e Gjykatës Themelore të Gjilanit, Emine Salihu.

Gjyqtarja Salihu ka mbajtur pozitën e gjyqtares mbikëqyrëse në Degën e Gjykatës Themelore në Novobërdë.

Kryetari i Gjykatës, Ramiz Azizi në emër të gjyqtarëve dhe stafit administrativ shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes Salihu.

Do të kujtojmë gjithmonë si punëtore e madhe, e ndershme, e sinqertë dhe kolege e shkëlqyeshme.

Prehu në paqe, Emine.

Varrimi bëhet sot me Ikindi, në ora 16:30 minuta. /2LONLINE.com/

KOMENTE