Ka ndërruar jetë gjyqtari i Gjykatës Themelore të Gjilanit, Halil Zahiri

Ka ndërruar jetë gjyqtari i Gjykatës Themelore të Gjilanit, Halil Zahiri

Njoftim

Pas një semundje të rëndë, sot ka ndërruar jetë gjyqtari i Gjykatës Themelore të Gjilanit, Halil Zahiri.

Kryetari i Gjykatës, Ramiz Azizi në emër të gjyqtarëve dhe stafit administrativ shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes Zahiri.

“Do të kujtojmë gjithmonë si punëtor i madh, i ndershëm, i sinqert dhe koleg i shkëlqyeshëm. Prehu ne paqe, Halil”.  /2LONLINE..com/

KOMENTE